Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Darba likumdošana, darba attiecības. Darba drošība.
сделка свыше 1000 ls Uz tēmu sarakstu
Atbildes (45)
Принесли чеки за август 1500Ls и за сентябрь 1300ls.Буду сдавать декларацию skaidra nauda.Какой поставить месяц? Все включить в ноябрь или по отдельности за каждый месяц задним числом??
Нужно сдавать августом и сенябрём и заплатить штраф как за не сдачу в размере 15% от суммы Итого штраф 420,00 лат. Если оно Вам надо, то сдавайте. Я бы подумала.....
Так у них менее 3000 за месяц - штраф 5%
(1) Налогоплательщики, за исключением физических лиц, ежемесячно в установленном Кабинетом министров порядке декларируют все осуществленные в течение месяца взаимные сделки в наличных деньгах (независимо от того, осуществлена сделка одной или несколькими операциями), сумма которых превышает 1000 латов. Если не продекларированы осуществленные в наличных деньгах сделки, сумма которых превышает 1000 латов, уплачивается штраф в размере 5 процентов от общей суммы недекларированных сделок.
Задекларируете сейчас - штраф 5%, не задекларируете - штраф 5%. Если партнер - розница (не будет декларировать), я бы не стала сама нарываться8-)
(1) Налогоплательщики, за исключением физических лиц, ежемесячно в установленном Кабинетом министров порядке декларируют все осуществленные в течение месяца взаимные сделки в наличных деньгах (независимо от того, осуществлена сделка одной или несколькими операциями), сумма которых превышает 1000 латов. Если не продекларированы осуществленные в наличных деньгах сделки, сумма которых превышает 1000 латов, уплачивается штраф в размере 5 процентов от общей суммы недекларированных сделок.
Задекларируете сейчас - штраф 5%, не задекларируете - штраф 5%. Если партнер - розница (не будет декларировать), я бы не стала сама нарываться8-)
Atnestie čeki summā piem . augustā 1500,- Ls ir no vienas jur. personas? Katrā ziņā ja nav nodeklarēts nedeklarētu , jo jādeklarē šajā gadījumā ir tikai čeku saņēmējam , bet izsniedzējam nē. Tā kā no otras puses deklarēcija nebūs maza varbūtība , ka Jūs šajā sakarā pārbaudīs. Un ja arī pārbaudīs neko nezaudēsiet.Sods vienlīdzīgs vai tagad deklarēsiet vai nedeklarēsiet un Jūs pārbaudīs.
В расходы можно пускать, только уточнить у продавца задекларировали ли они. Вам уже написали, что штраф одинаковый и в случае сдачи декларацими с опозданием, и в случае несдачи.
nu es gan īsti negribētu piekrist- nedeklarēšanas gadījumā "Ja nav deklarēti skaidrā naudā veiktie darījumi, kuru summa pārsniedz 1000 latu, maksājama soda nauda 5 procentu apmērā no nedeklarēto darījumu kopsummas."tas būtu 1500 * 5 % = 75 Lati, bet laikā neiesniegtas deklarācijas soda nauda ir 10 lati. Ja iesniedz deklarāciju pirms tam, kad to konstatējusi VID iestāde soda nauda 5% apmērā nav jāmaksā, būs iespējams tikai 10 lati par laikā neiesnigtu atskaiti.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt