Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
Cik būtu jāmaksā grāmatvedim vai grāmatveža palīgam? Uz tēmu sarakstu
Cik būtu jāmaksā grāmatvedim vai grāmatveža palīgam?
Cik būtu normāla alga grāmatvedim, kas grāmatvedības firmā apkalpotu 6-7 klientus, no kuriem kādi 2 ir tādi, kuru bankas atskaite par mēnesi ietilpst uz vienas lapas (īsti mazulīši)?
Es saprotu, ka ir atšķirība, vai cilvēks atnāk tikko no grāmatvedības kursiem un man viņš jāapmāca strādāt ar grāmatvedības programmu, vai arī ir jau gatavs speciālists, kas ne tikai visu izdara, kā mēs esam pieraduši, bet spēj sniegt savus ierosinājumus.
Iepriekšējo palīgu es apmācīju gandrīz no 0, tādēļ alga sākumā bija neliela un pieauga pakāpeniski. Tagad es gribētu noalgot jau gatavu grāmatvedi, kas prastu strādāt ar datoru, vēlams zinātu Jumi. Karjeras izaugsmes iespēju nav, toties ir samērā brīva attieksme pret darba laiku, darba datoru izmantošanu personiskajām vajadzībām/mācībām.
Atbildes (42)
Людмила, ну че хохочите? Помогите товарищу:)
Mani algu jautajums vairs nesatrauc, kopsh pati sevi nostadiju, ka vot mana darba diena maksaa 50lvl. Un vienalga cik maza liela vai videja firma, tapat tur visadi pribambasi vel iet, cik dienu stradaju tadu algu ari sanjemu. Esmu ljoti apmierinata.
Es ietu par 600-700 un mani nevajadzētu apmacīt.
ta laikam arii ir videejaa alga graamatvedim kuru nav jaapmaca.. jaiet apgut profesija prezidents..
Jaa, cik tad ir taa alga iesaacejam, bet kursh atri visu iemaacaas un kuram divreiz viena lieta nav jastasta? Es varetu kandideet arii par mazuminju:)
120-350 kaa paveicas ar uznjeemeeju, bet 350 jau nu toch ir griesti..
Не знаю, где вы такие гриести видели, чтобы сейчас кто-то полный день работал за 120 латов.
Тут как-то обсуждали вопрос. Молодежь нынче меньше, чем за 350-400 не подряжается. И это на испытательный срок. Этому я как-то больше верю.
Maija iet runa cik saprotu par cilveeku pilniibaa bez pieredzes.. nezinu nevienu kursh buutu gatavs maksaat tadus ciparus cilvekam par neko un veel maaciit vinju.
На моей предыдещей работе гл.бухгалтер за 300 лат на руки работает...
es ietu par 1000 uz papīra plus telefons un degviela
120 за фирму я еще поверю
tas ir mans subjektiivais viedoklis ar reaalu faktu apkopojumu, ko es tochna zinu.. kaa ir citur protams, ka ir arii firmas labdari..
А какая разница, с опытом или без. Любой человек на свою зарплату должен хотя бы питаться, одеваться, за квартиру платить. Нынче это стоит не меньше 350-400 в месяц.
Если есть опыт, то можно и ресторан себе позволить, и косметический кабинет, и отдых у теплого моря. Это уже дороже стоит.
es runaju par esosho situaaciju nevis veelamo variantu.. iztikas minimums mums latvijaa ari noteikts.. ekhm..
Ja dumaju malo takih firm,kto rabotniku bez opita budet platitj 350-400.
А почему человек, который все-таки что-то умеет и хотя бы среднюю школу закончил, должен на прожиточный минимум жить? Не совсем же умственно отсталых в бухи берут.
А для кого же тогда прожиточный минимум- пенсионерам?
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture