Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).
atliktais nodoklis
Pieredzējušākie lūdzu palīdziet- tātad 2006. g pirkatajiem PL atlikt nodoklis ir nolietojums fin. gr - nol. nodokļiem X 15%. grāmato D8810-UIN K5710-UIN-atl nod K4210-uzkr atlikt nodoklim. Vai tas ir pareizi??
Un vai pers. ieguldījumus kontu 3220 iekļauj naudas plūsmas pārskatā???:-)
Atbildes (4)
tiešām neviens nevar mani pārbaudīt???
Es rēķinu sekojoši - visiem pl vienalga kad iegādāti
Atlikusī vērtība pl fin. grāmatvedībā - atlikusī PL vērtība nodokļiem - tā ir PL noliet pagaidu atšķirības x0,15=PL nol. pagaidu atšķirības - uzkr. atv. pag atšķirības - uz nāk taks. per.pārnesamie zaudējumi UIN mērķiem = Atliktā nod. saistības vai aktīvi.
Tas cipars ir bilancē. Tad skatās kāda ir starpība ar iepriekšējo gadu vai visa summa P/Z . D 8810 K 5XXX AUIN saist.Apmēram tā .
Pers.ieguldījumus iekļauj naudas plūsmā pie Finansēšanas darbības.
Bet ja uzņēmums savu darbību uzsācis tikai 03.2006, tad atlikumu nekādu nav!tātad es varu darīt šādi atlikt nodoklis ir nolietojums fin. gr - nol. nodokļiem X 15%. Un tas arī būs mūsu atlikt nod???
Ja. Jums ir tikai PL vērtības starpība. Vis ir pareizi.
Aizvērt
Īss pārkāpuma apraksts
Aizvērt
Rediģēšanas vēsture