По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Dažādi neklasificēti jautājumi

atliktais nodoklis Uz tēmu sarakstu

atliktais nodoklis
Pieredzējušākie lūdzu palīdziet- tātad 2006. g pirkatajiem PL atlikt nodoklis ir nolietojums fin. gr - nol. nodokļiem X 15%. grāmato D8810-UIN K5710-UIN-atl nod K4210-uzkr atlikt nodoklim. Vai tas ir pareizi??

Un vai pers. ieguldījumus kontu 3220 iekļauj naudas plūsmas pārskatā???:-)
Kriiss
Kriiss 20.04.2007 14:11
51 ziņojums

Atbildes (4)

tiešām neviens nevar mani pārbaudīt???
Kriiss
Kriiss 20.04.2007 15:21
51 ziņojums
Es rēķinu sekojoši - visiem pl vienalga kad iegādāti

Atlikusī vērtība pl fin. grāmatvedībā - atlikusī PL vērtība nodokļiem - tā ir PL noliet pagaidu atšķirības x0,15=PL nol. pagaidu atšķirības - uzkr. atv. pag atšķirības - uz nāk taks. per.pārnesamie zaudējumi UIN mērķiem = Atliktā nod. saistības vai aktīvi.

Tas cipars ir bilancē. Tad skatās kāda ir starpība ar iepriekšējo gadu vai visa summa P/Z . D 8810 K 5XXX AUIN saist.Apmēram tā .

Pers.ieguldījumus iekļauj naudas plūsmā pie Finansēšanas darbības.
Ilma
Ilma 20.04.2007 15:36
30495 ziņojumi
Bet ja uzņēmums savu darbību uzsācis tikai 03.2006, tad atlikumu nekādu nav!tātad es varu darīt šādi atlikt nodoklis ir nolietojums fin. gr - nol. nodokļiem X 15%. Un tas arī būs mūsu atlikt nod???
Kriiss
Kriiss 21.04.2007 14:43
51 ziņojums
Ja. Jums ir tikai PL vērtības starpība. Vis ir pareizi.
Nkorole
Nkorole 21.04.2007 14:44
1382 ziņojumi

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.