По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Grāmatvedības un tirdzniecības dokumentu noformēšana. Ierīces maksājumu reģistrēšanai. Darījumus apliecinoši dokumenti

Rekvizīti Uz tēmu sarakstu

Rekvizīti
Labdien,

Ir situācijas, kad pie mums iepērkas kāda no izglītības iestādēm. Viņi parasti prasa, lai rēķins ir uz konkrēto skolu, bet kā maksātājs norādīts RD Izglītības departaments. Lasījām likumdošanu, īsti nekur neatradām, kādi maksātāja rekvizīti ir jānorāda un vai vispār tādi ir jānorāda. Kāda ir Jūsu pieredze ar maksātāju norādīšanu?
Ingusz
Ingusz 16.01.2018 09:58
261 ziņojums

Atbildes (3)

Ir tādas rēķina pozīcijas - Saņēmējs, maksatājs. Vienā pozicījā jums būs izglītības iestāde, otrajā - RD izglītības departaments.
Klepa
Klepa 16.01.2018 11:32
6764 ziņojumi
Un kādus saņēmēja rekvizītus Jūs norādītu? Nosaukums, PVN reģistrācijas numurs un Juridiskā adrese? Bieži jautā arī norādīt maksātāja konta numuru. Tam ir pamats, Jūsuprāt?
Ingusz
Ingusz 16.01.2018 12:31
261 ziņojums
Bankas kontu var nenorādīt, ja vien kādi normatīvie akti to nepieprasa. Vismaz es neatradu noteikumos to kā obligātu prasību. Taču.... Es sadarbības partneru rekvizītus ievadu programmā saskaņā ar noslēgtajiem līgumiem, un ja tur ir norādīti bankas konta rekvizīti, tad rēķinos tos norādu. Un ja vēl tas vajadzīgs klientam, man nav žēl un grūti tos ierakstīt.
Aivareno
Aivareno 16.01.2018 13:55
6641 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.