По-русски
Piemēram: PVN deklarācija

Uzmanību! Jūs šobrīd skatāties forumu ierobežotā režīmā - autorizējaties (lapas augšdaļā) vai reģistrējaties lai piekļūtu visām foruma iespējām (tēmas / atbildes izveidošana, piekļuve sarakstiem «Atlasītās», «Manas tēmas», «Neizlasītās»).

Datorprogrammas, autortiesības un licencēšana

Zalktis programma, galvena grāmata Uz tēmu sarakstu

Zalktis programma, galvena grāmata
Здравствуйте! Помогите ,пож-та, разобраться , как правильно распечатать Главную книгу. Может , выбрать период - каждый месяц отдельно и так распечатать или взять период за весь год.Главную книгу раньше вела в EXSEL - каждый бух. счет на отдельном листе с разбивкой по месяцам.В программе на одном листе неск бух. счетов и это меня приводит в замешательство. Как правильно поступить?
Спасибо!
Luda2233
Luda2233 27.06.2016 22:35
9 ziņojumi

Atbildes (3)

Drukājiet kau katru dienu, ja vēlaties. Aiz PERIODA izvēlnes ir četrstūris ar uzrakstu IZVĒRST, kurā jāieliek ķeksītis un jānospiež izvēlne APRĒĶINĀT. Es izdrukāju reizi gadā.
Aivareno
Aivareno 27.06.2016 22:55
6641 ziņojums
Pēc vecu vecajām sentēvu metodēm Virsgrāmatā ierakstus veica katru dienu, to noslēdza 1 x mēnesī.
Vēlams to izdrukāt katru mēnesi.
Arī galveno kontu pārskatus izdrukā katru mēnesi.
Aivars007
Aivars007 27.06.2016 23:34
26981 ziņojums
Likums "Par grāmatvedību"
II nodaļa
Grāmatvedības reģistru kārtošana
7. pants.
… Grāmatvedības reģistru kārtošana tikai elektroniski pieļaujama vienīgi tādā gadījumā, ja netiek pārkāptas šā likuma prasības, turklāt nodrošināma šo reģistru attēlošana datora ekrānā lasāmā veidā un, ja nepieciešams, arī iespēja veidot to atvasinājumus papīra formā…

Ministru kabineta noteikumi Nr.585 no 2003.gada21.oktobra
Noteikumi par grāmatvedības kārtošanu un organizāciju

16. Galvenajā grāmatā norāda kontu kodus un to nosaukumus grāmatvedības kontu plānā paredzētajā secībā. Veicot iegrāmatojumus attaisnojuma dokumentos un izdarot ierakstus grāmatvedības reģistros, norāda kontu kodus.
19. Sistemātiskajos reģistros saimnieciskos darījumus apkopo pēc ekonomiskā satura vienveidīgās grupās. Sistemātiskie reģistri ir galvenā grāmata un analītiskās uzskaites reģistri. Galvenajā grāmatā saimnieciskos darījumus reģistrē naudas izteiksmē pa grāmatvedības kontiem. Analītiskās uzskaites reģistros saimnieciskos darījumus reģistrē pa analītiskās uzskaites kontiem naudas izteiksmē, bet attiecībā uz pamatlīdzekļu un krājumu uzskaites vienībām — arī natūrā.
20. Uzņēmumos var izmantot žurnālu-virsgrāmatu. Šādā gadījumā papildus žurnālam-virsgrāmatai iekārto hronoloģiskos reģistrus atsevišķiem saimniecisko darījumu veidiem un analītiskās uzskaites reģistrus pamatlīdzekļu, krājumu, norēķinu atlikumu un apgrozījuma uzskaitei vai citu grāmatvedības kontu analītiskai uzskaitei.
25. Katra mēneša beigās hronoloģiskajos reģistros (arī saimnieciskās darbības ieņēmumu un izdevumu uzskaites žurnālā) aprēķina saimniecisko darījumu kopsummas, bet galvenajā grāmatā, žurnālā-virsgrāmatā, naudas plūsmas uzskaites žurnālos un analītiskās uzskaites reģistros — attiecīgi grāmatvedības kontu vai analītiskās uzskaites kontu debeta un kredīta apgrozījumus un arī šo kontu atlikumus, kā arī savstarpēji saskaņo minētās summas.
Tehnolog
Tehnolog 28.06.2016 12:12
3101 ziņojums

Paldies pateica

Nosūtīt ziņojumu Pievienot Kontaktiem

Vietnes izmantošanas laiks bez autorizācijas ir beidzies!

Lai varētu turpināt izmantot vietni, jums ir jāautorizējas vai jāreģistrējas.

Pēc 10 sekundēm jūs automātiski novirzīs uz reģistrācijas lapu.